RAK JE IZLEČIV!!!

 

Inovativni i sveobuhvatni integrativni, onkološki pristup u lečenju, u kombinaciji sa molekularnom dijagnostičkom procedurom onkoloških bolesti, daje izvanredne rezultate u tretmanu onkoloških pacijenata.

Integrativni onkološki pristup obuhvata sve tretmane, (tretman dendritičnim ćelijama, onko-hipertermijski tretmani, naturalni onkološki agensi, hemio-terapija, radio-terapija…) koji na osnovu prethodnih laboratorijskih ispitivanja mogu da pomognu kod svakog pacijenta individualno u borbi sa onkolškom bolešću i njenim stavljanjem pod kontrolom.

Rezultati lečenja pokazuju fantastične rezultate u lečenju onkoloških pacijenata sa svim oblicima i stadijumima raka, pa čak i sa metastatskim promenama, što nam daje za pravo da tvrdimo da je ovo najkvalitetniji i najsigurniji pristup u lečenju, i dokaz da je RAK STVARNO IZLEČIVA BOLEST.

Zakaži besplatnu konsultaciju putem kontakt forme

BIOMED AID SKOPJE

БИОМЕД ЕИД
А 9-ти Мај 24/1-11, 1000 Скопје
Т 070 357 571
Е info@biomed.mk

BIOMED AID SRBIJA
Т 064 12 68 715
Е m.jankovic@biomed.mk

VAŠ PARTNER NA PUTU KA IZLEČENJU

Cirkulirajuće tumorske ćelije

CTC (Circulating Tumor Cells) su ćelije karcinoma koje su se odvojile od primarnog tumora i ušle u krvotok u kome cirkulišu i imaju potencijal za razvoj metastatske bolesti…

R.G.C.C. labolatorija

R.G.C.C. je švajcarska kompanija koja se bavi medicinskom genetikom, naročito genetikom raka (hemosenzitivnost i hemorezistentnost). Primarni cilj je mogućnost da sa pacijenatima obolelim od raka koji traže…..

Testovi

BIOMED AID u saradnji sa RGCC grupom nudi opšte testove za otkrivanja CTCs ćelija kao i testove kod određenih vrsta karcinoma, uključujući karcinom dojke, debelog creva, prostate, malignog melanoma i sarkoma….

Integrativna onkologija

Integrativna onkologija je način lečenja koji kombinuje konvencionalne metode, tretmane naturalnim medikamentima, onko-hipertermiju… Integrativna onkologija bi se mogla shvatiti kao praksa koja uzima najbolje iz svih naučno dokazanih terapija.

Dendritična terapija

Ljudsko telo stvara maligne ćelije svakodnevno. Imuni sistem se bori sa njima na taj način što stvara antigen koji onemogućava njihovu prolaktaciju, odnosno hranjenje materijalom iz krvotoka. Tako one umiru I telo ih izbacuje iz organizma na razne načine.

Onko-hipertermija

Onko-hipertermija je terapeutska metoda u borbi protiv raka. Najčešće se primenjuje u kombinaciji sa hemo-terapijom, radio-terapijom i drugim tretmanima, kao što su imuno-terapija, terapija dendritičnim ćelijama itd.

ŽIVOT NEMA REPRIZU

Zakaži besplatnu konsultaciju putem kontakt forme ili pozivom na broj

 

+381 641268715

+389 70357571

+381 641268715

+389 70357571

9-ти Maj 24/1-11, 1000 Skopje

sr_RSСрпски језик
Share This