Union involvement as members of the learning zone, the two new york city schools will see some of their policies stay https://pro-essay-writer.com/ college helpers the same

ВАШИОТ ПАРТНЕР НА ПАТОТ ДО ИЗЛЕКУВАЊЕТО

Нашата мисија е да ви обезбедиме индивидуален пристап во борбата против ракот!
За нас

Фирмата Биомед Еид ДООЕЛ Скопје е основана 2011 година, и основна дејност на фирмата е промет со медицинска опрема и медицински помагала.

Во сферата на своето работење кон крајот на 2011 година на своите купувачи им ја понуди можноста за изземање на материјал и криопрезервација на матични клетки од новороденчиња, како и криопрезервација на матични клетки од млечните заби за повозрасни деца.

Циркулирачки туморски клетки

CTC (Циркулирачки туморски клетки) се клетки на карциномот који је одвојиле од него и влегле во крвотокот во кој циркулират и имаат потенцијал ѕа развој на метастатски депозити....

R.G.C.C. лабораторија

R.G.C.C. е швајцарска компанија која се бави со медицинска генетика, особено со генетиката на ракот (хемосензитивноста и хеморезистаентноста). Примарната цел е обезбедување на можност на пациентите оболени од рак кои бараат ...

Тестови

БИОМЕД ЕИД во соработка со R.G.C.C. групата нуди општи тестови за CTCs клетки како и тестови кај одредени врсти на карцином, вклучувајќи карцином на дојка, на дебело црево, простата, малигни меланоми и сарком...

Интегративна онкологија

Интегративната онкологија е начин на лечење кој ги комбинира конвенционалните методи, третманите со натурални медикаменти, онко-хипертермијата... Интегративната онкологија би можела да се сфати како пракса која го ѕема најдоброто од сите научно докажани терапии.

Дендритична терапија

Човечкото тело секојдневно создава малигни клетки. Имунолошкиот систем се бори со нив на таков начин што создава антиген кој ја спречува нивната пролиферација или хранење со материјал од крвотокот. Значи, тие умираат и телото ги истерува од телото на различни начини.

Онко-хипертермија

Онко-хипертермија е терапевтска метода во борбата против ракот. Најчесто се применува во комбинација со хемо-терапија, радио-терапија и други третмани, како што се имуно-терапија, терапија со дендритични клетки итн. Независно од другите методи на лекување....

ЖИВОТОТ НЕМА РЕПРИЗА

Закажи бесплатна консултација преку контакт формата или со повик на број

+381 641268715

+389 70357571

+389 70 357571

+381 64 1268715

info@biomed.mk

9-ти Maj 24/1-11, 1000 Скопје

mk_MKMacedonian
sr_RSSerbian en_USEnglish mk_MKMacedonian